Livendo

NOVO! Zavarke

KREATIVNA INSPIRACIJA ZA INSPIRATIVNU KREACIJU

 

Maštovit, inovativan i privlačan, LIVENDO namjerava potaknuti kreativnu sposobnost pekara kako bi im pomogla izvući najbolje iz kiselog tijesta.

 

LIVENDO je pokrenut strašću kako bi potaknuo maštu inovativnih pekara i ispunio očekivanja potrošača te ponudio jedinstveni vizualni i okusni potpis za pojedinačni pekarski proizvod.

 

 

VIŠE OD OKUSA, VIŠE RAZLOGA DA GA VOLITE!

Profesionalno i jednostavno

  • Starteri
  • Aktivno kiselo tijesto
  • Devitalizirano kiselo tijesto
  • Pripravci na bazi kiselog tijesta

 

AKTIVNO KISELO TIJESTO

Aktivno, živo kiselo tijesto proizvodi se fermentacijom brašna iz organskog uzgoja.

Spremno za uporabu u tekućem obliku, živa kiselo tijesto omogućuje pekarima izbjegavanje faze pripreme kiselog tijesta. Omogućuje dizanje tijesta i daje gotovom proizvodu posebnu aromatičnost svojstvenu za pekarske proizvode na bazi kiselog tijesta.

DEVITALIZIRANO KISELO TIJESTO

Devitalizirano kiselo tijesto, proizvedeno od fermentiranog brašna (pšenica, raž, pir, itd.), ne zahtijeva nikakvu pripremu i dodaje se izravno u mijesilicu.

Gotovom proizvodu daje posebnu aromu svojstvenu za određenu fermentiranu žitaricu. Može se koristiri u svim procesima izrade pekaraskih proizvoda.

 

PRIPRAVCI NA BAZI KISELOG TIJESTA

Zahvaljujući stručnosti u senzorskim analizama, Lesaffre je razvio formulacije na bazi kiselog tijesta sa sladom, organskim kiselinama, začinima, itd. Ovi pripravci koriste se za proširenje i raznolikost aromatskih profila u pekarskim proizvodima. Izravno se dodaju u zamjes kako bi gotovi proizvodi dobili jedinstven okus i boju.