di-go

di-go brand svoju postojanost, kvalitetu i povjerenje opravdava preko četrdeset godina kako kod vrhunskih domaćica tako i kod profesionalnih pekara.

 

Svoje počeke bilježi kao brand koji se prvi put pojavio na suhom instant kvascu koji je tada proizvodila tvrtka Podravka u Koprivnici.  Nakon akvizicije tvrtke od strane Plive a kasnije Lesaffre grupe, brand se proširio i na svježi kvasac (tzv. Plivin kvasac) koji se proizvodio u Prigorju Brdovečkom.

 

Danas pod tim brandom imamo svježi kvasac (kockicu 42 g) i suhi kvasac (vrećica od 7g, vakum pakiranje od 125g i 500g) koji se proizvodi i prodaje za izradu kruha i slastica u kućanstvu te svježi kvasac (500 g i 1 kg) koji koriste profesionalni pekari u svojim pekarnicama i  pekarskim industrijama.

 

Pod okriljem di-go branda od nedavno su i naše pekarske mješavine koje predstavljaju najbolju soluciju  za inovativna i drugačija rješenja koje svojim potrošačima mogu ponuditi vrhunski pekari.  di-go mješavine jednostavne su za primjenu, nude široke mogućnosti vlastite kreativnosti i različitosti, ubrzavaju procese izrade uz garanciju vrhunske kvalitete proizvoda.

 

di-go svoju prepoznatljivost duguje kontinuiranoj dugogodišnjoj  kvaliteti koju su prepoznali potrošači u više zemalja naše regije jer jamči  učinkovita i vrhunska fermentacijska rješenja koja su u skladu s  potrebama naših klijenata i koji pomaže da nastanu vrhunski proizvodi za svačije nepce.

 

Naš di-go brand redovito prima Best buy award što dokazuje da su ga naši kupci prepoznali kao najbolji omjer cijene i kvalitete.

 

Preko 500 ukusnih i zanimljivih slatki i slanih recepata od dizanog tijesta možete pronaći na našoj stranici www.kutakpeciva.com