Pekarski centar

POVIJEST

Lesaffre, ključni igrač na svjetskom nivou u proizvodnji pekarskog kvasca i pekarskih dodataka, otvorio je svoj prvi pekarski centar u Francuskoj 1974. godine. To je bio prvi takav centar u mreži koja sada, četrdeset godina nakon obuhvaća 38 Pekarskih centara širom svijeta.

Početni koncept tvrtke Lesaffre bio je ponuditi klijentima pouzdanog partnera u sektoru koji je govorio njihov jezik i koji bi im pomogao u komunikaciji i inovacijama.

S vremenom je ovaj oblik tehničke podrške uvećan za daljnje timove iskusnih, multikulturalnih tehnologa, koji mogu točno odrediti potrebe i posebnosti svake zemlje u kojoj rade i ponuditi vrhunska rješenja testirana i praćena u našim Pekarskim centrima.

STRUČNOST

LESAFFRE ADRIATIC raspolaže mrežom Pekarskih i primjenskih centara  za razvoj pekarstva na lokacijama u Zagrebu, Banja Luci (BiH) i Durresu (Albanija).

Centri su opremljeni strojevima i opremom koja odgovara zahtjevima suvremene pekare s mogućnošću proizvodnje široke palete proizvoda različitim tehnikama i pod strogo kontroliranim uvjetima. Našim klijentima na raspolaganu su i timovi vrhunskih tehnologa i pekara  s dugogodišnjim iskustvom i znanjem.

Naši centri imaju dvojaku funkciju: razvoj novih proizvoda te održavanje prezentacija u smislu stručnog usavršavanja i educiranja naših kupaca i suradnika.

PODRŠKA

Lesaffre svojim klijentima pruža podršku ne samo u inovativnim proizvodima, kontinuiranosti kvalitete i rješavanju problema u našim pekarskim centrima, nego i na samom mjestu proizvodnje.

Izlaskom na teren naših tehnologa i master pekara dobit ćete pravovremene informacije u samom procesu proizvodnje u vašim pogonima kako bi što bolje izabrali sirovine, proizvodne parametre, identificirali i pronašli rješenje specifičnih zahtjeva ili problema.

SNAGA GLOBALNE MREŽE

Mreža Lesaffre pekarskih centara prati trendove i promjene istih na globalnoj razini.

Redovitim izvještavanjima, obukama i usavršavanjima te dijeljenjem informacija s lokalnih razinama u stanju smo pratiti sve promjene u ukusima, tržištima, tehnikama i procesima proizvodnje diljem svijeta. Suradnja i praćenje različitih tržišta omogućava nam određivanje trendova i predviđanje zahtjeva naših korisnika diljem Europe i svijeta.