Mješavine

MJEŠAVINE

Paleta MJEŠAVINA (gotovih rješenja) kombinacija je sastojaka spremnih za izradu pečenih proizvoda jedinstvenog izgleda i strukture te svojstvene arome i okusa. MJEŠAVINE pružaju idealno rješenje za potrebe tržišta jer nude testirane i uspješne recepte koji su poticajni i jednostavni za izradu.

 

Naše MJEŠAVINE sadrže odabrane sirovine: različita brašna, sladove, sjemenke, kisela tijesta u prahu i poboljšivače, a mogu im se dodavati i drugi sastojci poput šećera, mlijeka u prahu i masnoća.

 

di-go MJEŠAVINE posebno su  razvijene za pekarske stručnjake jer isprepliću tehnologiju pečenja s lakoćom korištenja te omogućuju pekarima da daju slobodu svojoj mašti kako bi zadovoljili očekivanja potrošača raznolikom i vrhunskom ponudom gotovih proizvoda. Kompletna paleta MJEŠAVINA posebno je osmišljena kako bi se potaknula kreativnost pekara i slastičara i jamči uspješne recepte od najjednostavnijih do najsloženijih. Majstor pekar svoje znanje može upotrijebiti u praksi i postati pravi umjetnik na radost svojih kupaca.