Poboljšivači

POBOLJŠIVAČI

Poboljšivači: pažljivo odabrani i dozirani sastojci

 

Poboljšivač je usklađena, uravnotežena kombinacija sastojaka odabranih između različitih aktivnih sastojaka i sirovina (i na bazi žitarica i drugih), pomiješanih zajedno u odgovarajućoj formulaciji.

 

Poboljšivači popravljaju kakvoću tijesta i pojačavaju stabilnost tijesta tijekom različitih proizvodnih faza. Oni čine rad sigurnijim i pojednostavljuju proizvodnju, omogućujući pekarima pripremu krajnjih proizvoda uvijek jednake kakvoće.

 

Poboljšivači pojednostavljuju rad pekara, dopuštajući im da pokažu svoju punu stručnost. Mogu se koristiti u bilo kojem tehnološkom postupku i u najrazličitijim uvjetima proizvodnje.

 

Lesaffre rješenja za sve potrebe

 

Zahvaljujući našem znanju i stručnosti u procesu fermentacije kao i nastojanju da se što više približimo potrebama profesionalnih pekara, u Lesaffre grupi stalno se naporno radi na razvoju posebnih pekarskih dodataka koji se mogu koristiti u bilo kojem trenutku, od mlina do pekare. Kao rezultat toga, naša je grupa razvila široku paletu poboljšivača koji pojednostavljuju rad pekara i optimiziraju kakvoću (kvalitetu) kruha. Djelotvornost poboljšivača Lesaffre grupe ovisi o izboru i doziranju aktivnih sastojaka u formulacijama poboljšivača.

 

Razvoj i izrada djelotvorne formulacije je rad profesionalaca i zato su naši poboljšivači testirani i usklađeni s kvalitetom brašna, proizvodnim postupcima, korištenom opremom i namjeni za izradu raznovrsnih pekarskih proizvoda.

 

Magimix ponuda POBOLJŠIVAČA po primjeni:

  • VOLUMEN I STABILNOST
  • MEKOĆU i PRODUŽENU SVJEŽINU
  • SMRZNUTE PROCESE
  • OKUS i AROMA
  • PROTIV MJEHURIĆA, NITAVOSTI, PLIJESNI