40 godina Pekarskog centra

25 lis 40 godina Pekarskog centra

Ponosni smo na naš Lesaffre Pekarski centar koji ove godine slavi 40.-i rođendan. Sve je započelo 1974. godine s nekoliko vizionara koji su krenuli u avanturu sa željom da podijele svoju strast prema izradi kruha sa svim pekarima svijeta i misijom da prenesu svoje znanje.

Danas, 30 Pekarskih centara na pet kontinenata razumije potrebe pekarskih profesionalaca te im svakodnevno pružaju odgovarajuća rješenja. Pomažu im u poboljšanju performansi rada kao i u razvijanju vlastitog identiteta.

Naši Pekarski centri diljem svijeta, u kojima radi preko 200 pekarskih tehničara, formulatora i inženjera, izvor su ideja i uvijek su na raspolaganju za savjet, pomoć i prezentaciju kako bi pravi profesionalci uvijek bili korak ispred.

U svim Pekarskim centrima od prvog dana živi isti veseli duh stručnosti i entuzijazma. Svijet se promijenio – Pekarski centar se prilagodio te je danas priznat kao međunarodna referenca sa sluhom za regionalnu različitost. Kroz jedinstvenu i dinamičnu mrežu Pekarskih centara ostvarili smo istinite i odane odnose s kupcima.

Vođena zajedničkim radom, prijateljstvom i entuzijazmom fotografija našeg tima je izglasana, od strane naših kolega iz ostalih Pekarskih centara u svijetu, kao najbolja fotografija u kategoriji koja predstavlja imidž Lesaffre tvrtke povodom proslave 40.-og rođendana Pekarskog centra.

Sretan nam rođendan! 🙂

Nema komentara

Žao nam je, komentari su zatvoreni u ovom trenutku.