Breads of the World

29 lis Breads of the World

Master pekari Centra za razvoj pekarstva Lesaffre Adriatic-a Boris Škorput i Marko Braica sudjelovali su tijekom listopada u programu u organizaciji Lesaffre Int. pod nazivom „Breads of the World“ u Francuskoj.

Naši Master pekari širili su svoja znanja na internacionalnoj razini družeći se s kolegama iz Rusije, Kine, Mađarske, Francuske, Slovenije… te razmjenjujući iskustva i znanje u pripremi tradicionalnih kruhova specifičnih za određenu zemlju.

Također su vidjeli kako su se recepture i načini izrade kruha mijenjali i prilagođavali navikama pojedinih naroda. Izdvojili su način pripreme popularnih kineskih Mantao peciva koja se peku na pari u posebnoj peći pri 100 stupnjeva ili izradu popularnog Austrijskog raženog kruha sa sjemenkama (Pumpernickel) kojem priprema traje skoro dva dana s tim da se peče još 18 sati.

Vjerujemo da će stečena znanja i iskustva primijeniti daljnjem razvoju naših vrhunskih pekarskih proizvoda.

#Lesaffre #lesaffreadriatic #bakingcenter

Nema komentara

Žao nam je, komentari su zatvoreni u ovom trenutku.