Lesaffre Adriatic – teambuilding na Dravi

17 ruj Lesaffre Adriatic – teambuilding na Dravi

Obzirom da je prošlo dosta vremena od prethodnog teambuildinga Lesaffre Adriatic je za ovogodišnji jednodnevni izlet odabrao pitoreskno mjesto na obali rijeke Drave, 140 kilometara od Zagreba.

Naše odredište bila je etno kuća obitelji Karlovčan, koja se smjestila u malom podravskom mjestu slikovito nazvano Brodić, samo nekoliko stotina metara od rijeke Drave koja okružuje ovo prekrasno imanje.

U etno kući dočekao nas je šarm starih vremena i ljupki etno dodaci: starinski namještaj, stari alati korišteni davnih dana te prekrasno uređen ambijent ruralnih starina, neodoljiv zov u prošlost kroz starinski vremeplov kojim smo ukrcali u neka skromnija, ali možda i sretnija vremena…..

Uvodnu riječ održao je Martin Halusek, generalni direktor, koji je pozdravio i zahvalio svim zaposlenicima na angažmanu, istaknuvši kako je uspjeh tvrtke zajednički trud i rezultat marljivog rada svih.

Tijekom dana sudionicima su bile na raspolaganju sportske aktivnosti te su uživali u istraživanju rijeke Drave skelom, kušanju riječne ribe, uživanju u prirodi i domaćoj hrani pripremljenoj prema tradicionalnim receptima i ostalim delicijama koje datiraju još s kraja 19-tog stoljeća .

Nadamo se da su svi osjetili našu strast i osjećaj tima te još jednom zahvaljujemo svima što su ovaj dan učinili nezaboravnim za Lesaffre Adriatic.

Nema komentara

Žao nam je, komentari su zatvoreni u ovom trenutku.