Lesaffre pekarski demo centar u BiH

15 stu Lesaffre pekarski demo centar u BiH

Multinacionalna kompanija Lesaffre sa sjedištem u Lille, Francuska otvorila je dana 12.11.2019. u Banja Luci ured i novi pekarski Demo Centar za BiH.

U skladu sa svojim motom “Rastimo zajedno”, Lesaffre Grupa preko svoje podružnice za ovaj dio Europe – Lesaffre Adriatic d.o.o. i zajedno sa strateškim partnerom i distributerom za teritorij BiH – tvrtkom MCI d.o.o. ovime želi ojačati svoje prisustvo na tržištu Bosne i Hercegovine.

Centar sa 200 četvornih metara opremljen je najsuvremenijom opremom (Tagliavini  /Parma-Italia) i smješten je u centru Banja Luke.
Čast svečanog otvorenja te rezanje vrpce uz ostale imali su g. Jerome Lebriez, predsjednik Lesaffre-a za Istočnu Europu i g. Miljenko Crnjac, vlasnik kompanije MCI.

Prema riječima gđe Zorice Bubnjević- Country Managerice za BiH i C.Goru:

„Lesaffre je već 20 godina prisutan na ovom tržištu i snažno nastavlja podržavati naše poslovne partnere i pekare našim najnovijim asortimanom u svježem kvascu, pekarskim dodacima i kiselom tijestu. Namjera nam je s novim centrom otvoriti mogućnost pružanja dodatne podrške i edukacije za  naše pekarske partnere iz BiH na tehničkoj, komercijalnoj i marketinškoj razini, kako bi zajednički poboljšali cjelokupno poslovanje pekarstva.
Nadamo se da ćemo ovime podići nivo naših usluga na još višu razinu, a pružati će je tim iskusnih tehničara i pekara s mogućnošću pekarske probe na licu mjesta. Strateška orijentacija Lesaffre-a za ovaj dio Europe je da nastavimo povećavati našu prisutnost i aktivnosti kako bi održali korak s brzim rastom i potražnjom tržišta za boljim pekarskim proizvodima.“

Lesaffre grupa je globalni ključni igrač na području proizvodnje kvasca i fermentacije te kreira, razvija, proizvodi i prodaje inovativna rješenja za Pekarstvo, Okus hrane, Zdravlje  i Biotehnologiju. Obiteljska tvrtka osnovana 1853. godine u sjevernoj Francuskoj sada je multinacionalna i multikulturalna tvrtka koja je u svom djelovanju posvećena što boljem očuvanju i brizi za naš planet. Lesaffre sa 10.500 djelatnika djeluje globalno kroz 80 podružnica, 66 proizvodnih jedinica i 50 Pekarskih centara smještenih u 50 zemalja svijeta, te ostvaruje promet od 2 milijarde eura.

Nema komentara

Žao nam je, komentari su zatvoreni u ovom trenutku.