Otvoren Primjenski Pekarski centar u Albaniji

21 ožu Otvoren Primjenski Pekarski centar u Albaniji

U skladu s motom  Lesaffre grupe “Rastimo zajedno”, Lesaffre Adriatic je zajedno sa strateškim partnerom i  distributerom za teritorij Albanije – tvrtkom Teuta otvorio novi Pekarski centar u Albaniji.

Pekarski centar otvoren je 28. siječnja 2019. u gradu Drač na albanskoj obali.
Centar se prostire na 300 četvornih metara i opremljen je najsuvremenijom opremom (Tagliavini  /Parma-Italia).
Gosti na otvorenju bili su naši kupci iz Albanije zajedno s predstavnicima tvrtke Teuta i Lesaffre.
Čast svečanog otvorenja te rezanje vrpce imali su gđa. Eleni i g. Arben Babameto – vlasnici tvrtke Teuta i  g. Jerome Lebriez, predsjednik OCEA-e  Lesaffre i g. Martin Halusek, generalni direktor Lesaffre Adriatic.

Namjera ove suradnje s tvrtkom Teuta je mogućnost pružanja podrške i edukacije za  naše pekarske partnere iz Albanije i Kosova na tehničkoj, komercijalnoj i marketinškoj razini, kako bi zajednički poboljšali cjelokupno poslovanje pekarstva.
Naši partneri moći će dobiti svu stručnu pomoć koja im je potrebna, a pružit će je tim iskusnih tehničara i pekara s mogućnošću isprobavanja i testiranja na licu mjesta.

Lesaffre je već 18 godina prisutan na ovom tržištu i snažno nastavlja podržavati naše poslovne partnere i pekare našim najnovijim asortimanom u svježem kvascu, pekarskim dodacima i kiselom tijestu.

Naša strateška orijentacija za ovaj dio Europe je da nastavimo povećavati našu prisutnost i aktivnosti kako bi održali korak s brzim rastom i potražnjom za boljim proizvodima, posebno u albanskom turističkom sektoru.

 

 

 

 

Otvorenje i prilog o centru možete vidjeti na:

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6508630173015949312

Nema komentara

Žao nam je, komentari su zatvoreni u ovom trenutku.