Stručni skup pekara – Brela 2010.

25 lis Stručni skup pekara – Brela 2010.

Nakon Osijeka 2008. godine, Kvasac d.o.o. je nastavio svoju tradiciju organiziranja stručnih pekarskih skupova. Ovaj put za razmjenu znanja i novih ideja iz pekarske industrije odabrana su Brela, malo mjesto na Makarskoj rivijeri.

Skup je započeo 26.05.2010. u hotelu Soline gdje su dočekani gosti uz piće dobrodošlice. Nakon što su se svi ugodno smjestili, uslijedio je stručni dio skupa uz pozdravnu riječ direktora Kvasca d.o.o. Martina Haluseka. Najavama direktora marketinga Kvasca d.o.o., Tomislava Babića, započela su predavanja s temama:

  • L. Soupiron, Lesaffre International: Kiselo tijesto: Koje i za koju namjenu?
  • J. Penić, dipl ing., Kvasac d.o.o.: Novosti u Kvascu d.o.o.
  • T. Popović, dipl. ing., Kvasac d.o.o.: Nadjevi za pekarske proizvode
  • M. Katalenić, mr.sc., HZJZ: Kruh i prehrambeni kriteriji dnevnog unosa

U stanci između predavanja gosti su mogli degustirati pekarske proizvode izrađene iz prezentiranih koncentrata: Zrnopana N, Zrnopana H te Zrnopana plus. Od slatkog programa ponuđeni su ukusni lisnati proizvodi iz proizvodnog programa tvrtke Moby Dick koja je odnedavno u vlasništvu Kvasca d.o.o.

Nakon stručnog dijela, svi okupljeni nastavili su ugodno druženje na večeri uz klapsku glazbu.
Sljedeći dan bio je u znaku cjelodnevnog izleta kojeg su gosti birali po vlastitoj želji. Dio uzvanika izabrao je aktivniji izlet, rafting na rijeci Cetini, dok su ostali uživali u šetnji kroz netaknutu prirodu. Obje grupe su se na kraju našle na zajedničkom ručku u izletištu Radmanove Mlinice. Pri povratku u hotel, uslijedilo je iznenađenje za goste – posjet hidroelektrani Zakučac koja je izgrađena u donjem dijelu toka rijeke Cetine. Dan je završio večerom uz glazbu pop benda i plesom do zore.

Nema komentara

Žao nam je, komentari su zatvoreni u ovom trenutku.