25 lis Stvaramo nove trendove u pekarstvu
U Centru za razvoj pekarstva otkrili su nam kako se testira aktivnost kvasca...
U Centru za razvoj pekarstva otkrili su nam kako se testira aktivnost kvasca...
Na prvom hrvatskom festivalu hrane i vina održanom od 2.–4.3.2012. u Areni Zagreb, uz brojne izlagače, svoju ponudu predstavio je i Kvasac d.o.o. Cijeli tekst pročitajte ovdje. ...
Vratili smo se u Osijek! Prekrasan grad uz rijeku Dravu. Vrijeme nas je poslužilo, točno dan prije našeg Stručnog skupa pala je i zadnja kap kiše. Idealno!Osvanulo je prekrasno jutro na terasi hotela Osijek,...
Louis Lesaffre Coupe predstavlja puno više od tehničkog natjecanja, ono predstavlja pravu avanturu, gdje prevladava kreativnost, timski rad i izvrsnost. Natjecanje Louis Lesaffre Coupe je svjetski poznato natjecanje u pekarstvu, a svoj početak bilježi u...
Nakon Osijeka 2008. godine, Kvasac d.o.o. je nastavio svoju tradiciju organiziranja stručnih pekarskih skupova. Ovaj put za razmjenu znanja i novih ideja iz pekarske industrije odabrana su Brela, malo mjesto na Makarskoj rivijeri. Skup je...
Primjena HACCP načela kao dijela sustava upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane obveza je svakog subjekta u poslovanju hranom u cjelokupnom prehrambenim lancu. Tvrka KVASAC d.o.o. odlučila se na uvođenje HACCP načela kroz Normu HR EN ISO...
EKSTRAPAN SUPER je kompletan pekarski poboljšivač za proizvodnju svakodnevno svježih nezapakiranih i/ili zapakiranih pekarskihproizvoda iz različitih tipova pšeničnog brašna te mješavina pšeničnog, raženog, kukuruznog i ostalih vrsta brašna koje se koristeu izradi pekarskih proizvoda.Usklađeni...
BEST BUY AWARD di-go kvasac izabran je kao proizvod s najboljim omjerom kvalitete i cijene u kategoriji svježeg i suhog kvasca. Hvala Vam na tome! http://www.bestbuyaward.org/CROATIA-874AM33 http://www.bestbuyaward.org/CROATIA-875VT12 ...